tisdag 3 september 2013

The Heat

Jag var på bio för inte så många dagar sedan och såg The Heat med Sandra Bullock som är en stor favorit hos mig och så är också Melissa McCarhy med i filmen, hon medverkade också i Bridemaids vilket är en film jag kan se flera gånger om.

Iaf, The heat handlar om FBI agenter Ashburn som ska lösa ett fall i Boston för att få en befordran. När hon väl är på plats och ska jobba dyker lokal polisen Mullins upp, det är hennes område och att FBI är där och leker gillas inte av Mullins. Först tävlar dom emot varandra om vem som kan lösa utredningen först, men sakta med tiden så inser dom att ett samarbete kanske inte är så dumt egentligen.

Ja, The Heat var verkligen en typisk Julia-film. Jag älskade den, och jag älskar Sandra Bullock och alla hennes filmer. Jag gillade The Heat eftersom det var precis min humor, och att se deras vänskap växa fram var något utav de bästa med filmen. Sen är det ju väldigt kul att det är två kvinnor i en mansdominerad värld. Filmen är helt klart sevärd och en utav de bästa jag har kollat på i år. En uppföljare är mer än välkommen.


1 kommentar:

  1. Såg också den för inte så länge sedan, tyckte den var riktigt bra!

    SvaraRadera