lördag 6 april 2013

Möt karaktärerna i Ravenswood!

TVline (så ta detta 50/50, men dom fans flesta tror detta stämmer) har gått ut med tre stora karaktärer som kommer medverka i spinoff-serien till Pretty Little Liars Ravenswood.

Miranda: Den här tjejen är 17-år och har ett tuff skal, hon är modig och var varit sen tidigare ett fosterbarn. Hon använder sin kvickhet för att dölja hennes innersta ärr. Kommer man förbi hennes tuffa yttre har man en orädd och lojal vän för livet.

Abel: Den här killen är också 17-år och han är en ensamvarg. Han kan ha något mörkt inom sig så att få hans tillit är mycket svårt men om du väl får hans förtroende har du en vän som aldrig sviker.

Olivia: Olivia är Abels tvillingsyster och en före detta baldrottning. Hon brukar vara glad, sorglös och bekymmerslös. Men nu den senaste tiden kämpar hon mot något som har hänt henne, hon börjar ifrågasätta vilka hennes riktiga vänner är eftersom dom börjat vända ryggen till.

Handling:  Ravenswood är en serie som kommer att lägga sitt fokus på fem främlingar som kopplas ihop i samband med en dödlig förbannelse som lägger sig över stan, vilket tvingar gänget att snoka bland stadsbefolkningens förflutna.


Ja, vad säger ni? Jag börjar faktiskt bli mer och mer sugen på att se Ravenswood.Några bilder på skådespelarna vore ju också roligt. I höst så kommer vi så se dom här karaktärerna i ett avsnitt av PLL :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar