fredag 11 juli 2014

Pretty Little Liars säsong 5

Jaha, då har Pretty little liars haft några avsnitt visade ur säsong 5. Det var ju redan i vintras som det sista avsnittet visades ur säsong 4 så jag måste erkänna att de är otroligt snabba med inspelning osv. Vissa serier får man ju oftast vänta ett helt år innan den nya säsongen kommer ut. Men vad tycker jag då om säsongen hittills? Myyycket bättre, men också myyycket rörigare och osammanhängande. Vi är liksom fortfarande fast på samma ruta som vi var i säsong 1. 

Kopierade en fråga ur en intervju med Lucy Hale, som spelar Aria dådå.

Were you surprised when you figured out who "A" was?
Well, a little bit. But with the nature of our show, is "A" ever really "A"? I feel like we’ve found out a few times and then its changed, so I don’t think we’ll ever really know who the big "A" is until the very end of the show -- and we’ve still got a while to go. But to answer your question, I’m constantly shocked at what’s being played out. We’re always taking left turns and once I think I’ve figured something out they completely change it. Our writers are really smart and they always try to keep it really interesting.

Så ja, det här svaret tycker jag sammanfattar mina tankar på ett bra sätt. Vi kommer inte få reda på vem "A" är innan det allra sista avsnittet. Jag tror faktiskt det. Jag tror också att producenterna och författarna inte själva vet vem "A" är. 

En annan tanke är att, borde de inte gå ut High School snart? Jag menar de har gått i High school i 4 säsonger och just nu har en ny termin börjat. Jag tror det är därför jag har känslan av att säsong 5 bara är en repeat av säsong 1, de är kvar på samma skola, de är kvar i samma klassrum, de är kvar i samma matsal. Hoppas de går i college i säsong 6. Bara för underhållningens skull.

 
Något som jag tycker är så kul är att de även umgås med varandra på fritiden. Ash och Shay spenderande semester ihop på Hawaii. Härligt! 

1 kommentar: